Vier organisaties (Helderse Molenstichting “De Onderneming”, Stichting Helderse Botters, Stichting Wind Energie Events en de Helderse Windmolencoöperatie “De Eendragt”) zijn de grondleggers van de stichting “Huis van de Wind” 

 

Huis van de Wind doet ook mee met de Rabobank ClubSupport actie ! Bent u lid van de Raboank? Stem op ons tussen 5 en 25 oktober 2020  <https://www.rabo-clubsupport.nl/kop-van-noord-holland/deelnemers/details/109731-stichting-huis-van-de-wind?zoekterm=wind>

 

Wij zijn dringend op zoek naar een nieuwe representatieve plek. Suggesties zijn welkom !!! Neem s.v.p. contact op ... HuisVanDeWind@gmail.com

 

Het “Huis van de Wind” dient als informatiecentrum voor deze organisaties. Ook andere organisaties die werken met de wind worden nadrukkelijk gevraagd mee te doen aan hopelijk een nieuwe trekpleister in Den Helder. In het “Huis van de Wind” wordt de rijke geschiedenis, de hedendaagse toepassingen en toekomstige ontwikkelingen van windenergie getoond.

 

Nu de Helderse Molenstichting "De Onderneming' een subsidie van 500.000 Euro toegezed heeft gekregen van het Waddenfonds is de realisatie van de molen weer een stap dichterbij gekomen.  Dit is natuurlijk de perfecte plek voor het Huis van de Wind.


Huis van de Wind is een initiatief van:

De Eendragt
Helderse Molens
Stichting hd2
Wind Energy Events
Powered by: WebBuro WebBuro